Om mig.

Jag är inget varumärke. Jag tillhör ingen mäklarkedja. I mer än 35 år har jag sålt hus med själ och historia på Österlen. Fiskarlängor och prästgårdar. Kaptenshus och konstnärshem. Ödehus och gamla möllor. Gatehus och kringbyggda gårdar.

Människorna jag mött. Husen jag sålt. Alla har de inspirerat och utvecklat mig som mäklare och människa. Så mycket de lärt mig om byggnadsvård och bygdens historia, om trädgårdar och arkitektur! Och jag minns de allra flesta med stor värme.

Men det var inte fastighetsmäklare jag skulle bli när jag i mars 1987 ryckte in som levande telefonsvarare några veckor på Kiviks Fastighetsförmedling, min ställföreträdande pappa Mats Uppviks företag. Det skulle visa sig att jag funnit mitt rätta element. Att jag fortfarande, varje dag, gläds åt en ny arbetsdag, visar att den osynliga handen som tycks knuffa oss genom livet, såg till att jag från början hamnade precis där jag skulle!

Allt jag gör, gör jag helhjärtat. Jag har en outsinlig nyfikenhet på de hus och de människor som kommer i min väg och en glädje och stolthet i att göra mitt yttersta för dem mitt arbete berör.
Och jag gör allt själv.
Jag styr över när, var, hur och varför.
Det är så jag får resultatet att stämma med visionen!

Min historia.

Mats Uppvik startade sin firma 1970. Under flera år samarbetade vi med Tor Ekström under namnet Ekström & Uppvik men jobbade vidare i egen regi från 1992. Några år senare bytte vi arbetsnamn till Uppvik & döttrar (då både jag och min syster Sophie arbetade i firman).
 
I början av 2000-talet köpte jag företaget och drev det fram till 2015, då jag sålde rätten till varumärket till mina medarbetare. Uppvik & döttrar finns numera både på Österlen och Västerlen. Sedan 2017 har jag varit konsult åt mitt ”gamla” företag. Men drivet och lusten att arbeta på mitt eget sätt har vuxit sig starkt, varför jag nu, med stor tillförsikt, väljer att bli helt självständig.

Under alla år har jag fått generösa ”erbjudanden” från snart sagt alla de stora mäklarkedjorna om att bli uppköpt. Men bara som oberoende och fristående kan jag arbeta på det sätt jag önskar.

Utan standardiserade koncept, utan tillrättalagda mallar, utan snäva ramar för grafisk profil, marknadsföring och arbetssätt – vilket gör att jag kan utforma allt jag gör utifrån mitt eget huvud och i nära samarbete med mina uppdragsgivare.

Gabrielle Malmberg
Gabrielle Malmberg fastighetsmäklare logo gul

Om mig.

Jag är inget varumärke. Jag tillhör ingen mäklarkedja. I mer än 35 år har jag sålt hus med själ och historia på Österlen. Fiskarlängor och prästgårdar. Kaptenshus och konstnärshem. Ödehus och gamla möllor. Gatehus och kringbyggda gårdar.

Människorna jag mött. Husen jag sålt. Alla har de inspirerat och utvecklat mig som mäklare och människa. Så mycket de lärt mig om byggnadsvård och bygdens historia, om trädgårdar och arkitektur! Och jag minns de allra flesta med stor värme.

Men det var inte fastighetsmäklare jag skulle bli när jag i mars 1987 ryckte in som levande telefonsvarare några veckor på Kiviks Fastighetsförmedling, min ställföreträdande pappa Mats Uppviks företag. Det skulle visa sig att jag funnit mitt rätta element. Att jag fortfarande, varje dag, gläds åt en ny arbetsdag, visar att den osynliga handen som tycks knuffa oss genom livet, såg till att jag från början hamnade precis där jag skulle!

Allt jag gör, gör jag helhjärtat. Jag har en outsinlig nyfikenhet på de hus och de människor som kommer i min väg och en glädje och stolthet i att göra mitt yttersta för dem mitt arbete berör.
Och jag gör allt själv.
Jag styr över när, var, hur och varför.
Det är så jag får resultatet att stämma med visionen!

Min historia.

Mats Uppvik startade sin firma 1970. Under flera år samarbetade vi med Tor Ekström under namnet Ekström & Uppvik men jobbade vidare i egen regi från 1992. Några år senare bytte vi arbetsnamn till Uppvik & döttrar (då både jag och min syster Sophie arbetade i firman).
 
I början av 2000-talet köpte jag företaget och drev det fram till 2015, då jag sålde rätten till varumärket till mina medarbetare. Uppvik & döttrar finns numera både på Österlen och Västerlen. Sedan 2017 har jag varit konsult åt mitt ”gamla” företag. Men drivet och lusten att arbeta på mitt eget sätt har vuxit sig starkt, varför jag nu, med stor tillförsikt, väljer att bli helt självständig.

Under alla år har jag fått generösa ”erbjudanden” från snart sagt alla de stora mäklarkedjorna om att bli uppköpt. Men bara som oberoende och fristående kan jag arbeta på det sätt jag önskar.

Utan standardiserade koncept, utan tillrättalagda mallar, utan snäva ramar för grafisk profil, marknadsföring och arbetssätt – vilket gör att jag kan utforma allt jag gör utifrån mitt eget huvud och i nära samarbete med mina uppdragsgivare.

Gabrielle Malmberg
GABRIELLE MALMBERG AB
Reg Fastighetsmäklare
Holmavägen 53, 277 36 Vitaby
Org. nr 556696-9605
Epost hus@gabriellemalmberg.se
Tel 0708-66 95 93
© 2024 Gabrielle Malmberg AB
» Webbplatskarta