Mitt Ligurien

Mitt Ligurien

Ligurien är Skånes antites. Böljande fält och branta berg. Äppelodlingar och kastanjeskogar. Där de skånska längorna är långa, är de liguriska husen höga. Östersjö och Medelhav. I dessa två jordiska paradis har vi förmånen att leva och bo. 

Mina båda världar är ömsesidigt berikande. Lika mycket som jag i snörvlig februari kan längta efter min tunnaste sommarklänning och medelhavssolen i zenith, lika mycket kan jag, när augustihettan dallrar i vår medeltida bergsby, längta efter pudersnö och raggsockor.
Att längta och drömma är bra känslor för oss människor.

Kanske behöver du tanka sol och livsglädje? Vårt hus ligger en kvart från kusten mellan Cinque Terre och Portofina. Vi hyr gärna ut till livsnjutare som behöver tystnad, vila och avkoppling!
Och även om jag länge lekt med tanken på en filial i Ligurien, har jag än så länge bara förmedlat ett fåtal italienska hus till skandinaviska köpare. Säkert blir det fler så småningom, förfrågningarna från italienska vänners vänner duggar tätt! Men tills dess finns min gode vän och mäklarkollega Thomas Wallin i Arma di Taggia.

Hus att köpa, hus att hyra och fördjupad information om hur en fastighetsaffär i Italien går till får du på www.ibiscase.com
GABRIELLE MALMBERG AB
Reg Fastighetsmäklare
Holmavägen 53, 277 36 Vitaby
Org. nr 556696-9605
Epost hus@gabriellemalmberg.se
Tel 0708-66 95 93
© 2024 Gabrielle Malmberg AB
» Webbplatskarta